Knutes blogg - www.helland.cc


Velkommen til min hjemmeside og blogg.

Jeg har flere hobbyprosjekter. Ett av de er KommunenDigitalt hvor jeg forsøker å samle oversikt om sosiale nettverk, fri programvare, nettskyer og hvordan ny teknologi kan benyttes i kommunal tjenesteyting. Ett annet er å skrive en ny bok om kommunal organisering - en bok som utvikles på internett av de som mener de har kompetanse på eller en mening om kommunal organisering.

Du kan også følge meg på mikrobloggtjenestene identi.ca og twitter.


Mine siste mikrobloggposter

torsdag 28. mai 2009

Bærum kommune vant ekommuneprisen 2009

Vi vant ekommuneprisen for andre år på rad - og vi er veldig stolte. Vi satset på å vinne i 2008 - og selv om det har vært jobbet svært bra også det siste året, forventet vi ikke å vinne også i 2009. Det betyr ikke at alle andre kommuner har gjort en dårlig jobb - tvert i mot. Det jobbes svært godt i mange kommuner. 

Juryens begrunnelse for å velge Bærum var blant annet:

"Bærum scorer best i landet når det gjelder lokaldemokrati og deltakelse med gode kommunikasjonskanaler overfor innbyggere og næringsliv. De fikk også full pott på gode rutiner når det gjelder arkiv- og saksbehandlingssystem, samt innenfor strategisk ledelse og IKT". 

Det er svært mange som skal takkes i Bærum for denne innsatsen. IKT-avdelingen, BKB Data, Dokumentsenteret og ServiceB@rum har vært sentrale aktører. Men det er mangle flere som har bidratt :-)  

Kåringen skjedde 26.mai 2009. Les mer hos Bærum kommune og KS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar